UNO · Fællesskab i Kristus - til tro og til liv

UNO er INDRE MISSIONS arbejde for singler. Et fællesskab i Kristus - til tro og til liv. 

Vi arbejder bl.a. for at den enkelte

  • må blive opbygget og bevaret i troen
  • ser sig selv som et værdifuldt og Guds skabt menneske

UNO er for singler fra 28 til 60 år

Senior UNO er for singler fra 55+

Bibelcamping for UNO

Programmet for årets største UNO arrangement er klar, nemlig UNO camp på Mørkholt Strand Camping. Vi glæder os til efter et års pause igen at kunne invitere til UNOs egen bibelcamping. Temaet for ugen er ”Hvem er din Gud?”.

På UNO camp er der fællesspisning i teltet. Et køkkenudvalg står for planlægningen vedr. mad, mens alle deltagerne på skift hjælper med forskellige praktiske opgaver i løbet af ugen. Udover bibeltimerne og aftenmøderne er der fri aktivitet om eftermiddagen, som kan bruges til hygge, gåture, strandtur osv. Om søndagen arrangeres en fælles heldags udflugt til Christiansfeld.

Kom og vær med!


Nyheder

Bibelweekend i marts med god tilslutning

For første gang var der bibelweekend i det sønderjyske, denne gang på Sundeved Centeret, og det var skønt, at vi kunne samle 30 deltagere. Ledergruppen kom på en udfordrende opgave, da Vibeke Sode Hjort fredag desværre måtte melde afbud på grund af sygdom. På fantastisk vis lykkedes det at få Robert Strandgaard Andersen, sognepræst i Hjordkær til at tage den ene bibeltime, mens Jens Jensen, Løgumkloster tog den anden. Der blev også tid til en frisk vandretur på skanserne ved Dybbøl og Sønderborg. En dejlig weekend med et godt fællesskab. 


Bibelord fra JesusNet