UNO · Fællesskab i Kristus - til tro og til liv

UNO er INDRE MISSIONS arbejde for singler. Et fællesskab i Kristus - til tro og til liv. 

Vi arbejder bl.a. for at den enkelte

  • må blive opbygget og bevaret i troen
  • ser sig selv som et værdifuldt og Guds skabt menneske

UNO er for singler fra 28 til 60 år

Senior UNO er for singler fra 55+

Minder fra UNO cykeltur

Så har vi været på en dejlig cykeltur ved Ringkøbingfjord og Skjern enge. 

En dejlig weekend med blandt andet cykeltur, hygge og sang.

 


LEV LIVET

er temaet for UNO camp 2017

Her kan du se programmet for UNO camp på Mørkholt Strand Camping. Vi håber, at se dig på UNO camp – bibelcamping for singler ml. 28 – 60 år og invitere nye med!

Spred også NYHEDEN om at vi om tirsdagen inviterer alle interesserede til en BESØGS- og GENSYNSDAG, hvor alle er velkomne uanset alder og civilstand.

Download programmet


Velkommen til nye medlemmer

Velkommen til to nye medlemmer i UNOs landsudvalg

Det er med glæde, at vi kan byde velkommen til to nye medlemmer i UNOs landsudvalg. Velkommen til Rigmor Vammen, Ikast og Ole Andersen, Løsning. Både Rigmor og Ole er godt kendt med UNO igennem en del år. Husk forbøn for landsudvalget, tak.


NYHEDSMAIL

Nyhedsmail fra UNO

Vi udsender nogle gange i løbet af året nyheder og nye programmer på mail.

Får du ikke vores nyhedsmail så kan du bestille den her

Under download kan du se de seneste udsendte nyhedsmails. 


UNOs landsudvalg

Afsked med UNOs formand

Jacob Kjær Nielsen, Rækkemølle, har været med i UNOs landsudvalg i 11 år og godt halvdelen af tiden som formand. Jacob har påtaget sig et stort ansvar, været trofast og engageret for UNOs sag. På UNO Camp i sommers sagde vi en stor TAK til Jacob, der nu er udtrådt af UNOs landsudvalg. TAKKEN vil vi gerne gentage her og ønsker Jacob Guds rige velsignelse fremover.

Ny konstituering i landsudvalget

På udvalgsmødet den 3. september blev Ester Langbo Nørby, Ølgod ny formand for UNO og Kirsten Borum Poulsen, Fredericia, er nu næstformand. Udvalget håber snart at kunne præsentere nye landsudvalgsmedlemmer. TAK om I vil huske UNO arbejdet og landsudvalget med forbøn.


Glimt fra afholdte arrangementer

Københavnertur i maj 2016

TAK til Anne Marie Engrob, Mette Mortensen og Ulla Mathiasen for en spændende og veltilrettelagt tur. Har du lyst at se nogle billeder fra turen, kan du finde dem under "Download" eller klik her

Kanotur juni 2016

UNO Østjylland indbød i juni til en kanotur, hvor UNO'ere fra hele landet var inviteret. Tak til UNO Øst og Annette Vestergaard for fin planlægning af denne dag. Har du lyst at se nogle billeder fra turen, kan du finde dem under "Download" eller klik her

UNO Camp 2016

UNO Camp på Mørkholt Strand Camping i juli/august var igen godt besøgt og vi havde en dejlig uge under temaet "Hvem er din Gud". Vejret var godt de fleste dage, så der var hygge og kaffeborde udenfor hytterne et par af dagene. Har du lyst at se nogle billeder fra dagene, kan du finde dem under "Download" eller klik her


Bibelord fra JesusNet