UNO · UNO landsarrangementer

UNOs landsarrangementer er for singler i alderen 28-60 år

Cykeltur på Samsø 2019

UNO's cykeltur på Samsø afholdes i dagene den 30. maj - 2. juni 2019

Vi glæder os til at byde jer velkommen til cykelturen på Samsø, i en unik og fantastisk natur. Der er flere skønne byer og havneområder på øen. Disse elementer, blandet med en masse hygge og socialt samvær, kan næsten ikke andet end give nogle fantastiske dage.

Download program


UNO CAMP sommer'19

Velkommen til en fantastisk sommerferie med bibelcamping, fællesskab, hygge, sang og musik, god mad og skønne faciliteter ved strand og skov på Mørkholt Strandcamping.

Mulighed for indkvartering i hytter med 3-4 personer. Fællesspisning i teltet.

Husk tilmelding senest den 6. juni - se programmet her


Gæstedag 2. juli på UNO camp

Alle er velkomne til at besøge UNO camp tirsdag den 2. juli - uanset alder og civilstand. Så velkommen til familie, venner, seniorer og UNO-X’ere. Det vil være muligt at deltage i fællesspisning, men forudsætter tilmelding senest den 5. juni. Se nærmere herom i programmet.


UNO konference 2019 og 25 års jubilæum

Sæt X i kalenderen når vi i dagene fra den 11. – 15. oktober for 25. gang inviterer til UNO konference - i år på Børkop Højskole. Lørdag den 12. fejrer vi særligt jubilæumsdagen, nærmere herom senere.

Glæd dig til fantastiske efterårsdage med forkyndelse, forkælelse og fællesskab.

Medvirkende bliver konsulent Jacob Olesen, konsulent Brian Madsen, psykolog Krista Korsholm Bojesen om skam og grænser og Astrid Hadberg , der har deltaget i ”Alene i vildmarken”.


FÆLLESSKABSDAG for 50+

Så inviterer UNO for anden gang til  fællesskabsdag  i samarbejde med SeniorUNO.

Alle på 50+ er velkomne. Det bliver lørdag den 2. november i Arken, missionshuset i Børkop under temaet: Glæden i Kristus.

Sæt kryds i kalenderen og glæd dig til en dag med forkyndelse og foredrag ved Villy Sørensen og en skøn sangaften under ledelse af Inger Kamstrup.

Nærmere program følger.